Våra hårprodukter

 

 

Davines

Vi har valt att jobba med Davines pga deras stora respekt för miljön och deras kvalitetsprodukter. Produkternas höga kvalite på innehåll har noga utvalda naturliga ingredienser. Davines produkter är förpackade i miljövänliga flaskor som innehåller 25% mindre plast och självklart är de återanvändnings bara för att värna om miljön. Produkternas dofter är milda.Varför har vi valt Hårologi?

Hårologi är en specialistutbildning för oss frisörer som är intresserade av att få mera kunskap om individualisering av produkt och näringens betydelse för yttre skönhet.

För varje människa på denna jord så är håret personligt. Lika speciellt som ditt fingeravtryck. Med hjälp av en hårologs professionella råd och behandlingar så får du inte bara styling och klippning, utan också ett ”hårtest” som skräddarsyr produkter för just ditt hår.

I dessa utvalda produkter kan hårologerna droppa i utvalda Exotiska Extrakt så att du får den effekt just du behöver. Just denna exklusiva service är hårologerna ensamma om.

Hårologi säljs endast av en Hårolog.

 

 

 

Hårologi = Läran om hår.

Hårologikonceptet är baserat på genuin kunskap,analys och miljövänliga, högkvalitativa produkter. Dessutom är alla hårvårdsprodukter tillverkade med största omsorg i Sverige.

17 stycken av Hårologins produkter är ”gröna”. Dom gröna produkterna som har det lilla märket ”Hårologi signature” på sig tillhör den positiva gruppen som inte är skadlig för miljön enligt Danskarna. (Danskarna är kända för sitt hårda jobb för en bättre miljö.)

Alla hårologin produkter är baserade på de bästa råvarorna från naturens egna källor. Såväl innehåll som förpackningar är biologiskt nedbrytbara.
Hårologin arbetar kontinuerligt med att göra alla produkterna ”grönare”.

 


 

Hudvårdsprodukter

 

Dermalogica

Vi på Made by har valt att samarbeta med Dermalogica som grundades 1986 av Jane och Raymond Wurwand. De startade även The international dermal institute som är världsledande vidareutbildningscenter för hud och kroppsterapeuter.

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade och moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Produkterna har inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller onödigt påkostade förpackningar. De innehåller inga komedogena ingredienser som täpper till huden och ger pormaskar, de är fria från mineraloljor, färgämnen, parfym och SD- alkohol.

De aktiva ingredienserna i Dermalogicas produkter är naturliga eteriska oljor och extrakt. Tex Grön lera och citronmeliss verkar renande och lugnande. Riscomplex, mjölksyra, salisylsyra och fruktsyra har en exfolierande effekt på huden.

Som Dermalogica terapeut arbetar vi med Facemapping som är en välbeprövad japansk teknik där varje kund har möjlighet att få en noggrann kartläsning av ansiktet. På så vis kan du få råd och tips om produkter som passar just för dig och din hud!

 


Behandlingar

Varför ska man göra salongsbehandlingar?

Huden förändras hela tiden från vecka till vecka, årstid till årstid och under hela ens livstid. Med regelbundna salongsbehandlingar från Dermalogica håller du huden i trim samtidigt som du får expert hjälp för de olika hudproblem som kan uppstå.

Salongsbehandlingen ger mer synliga resultat på snabbare tid än vad man kan få med enbart hemmaprodukter. Oftast räcker det med en enda behandling för att få en mjukare,fräschare hud med lyster.

För den som vill ha kraftfullare resultat på problemhud rekommenderas en kur. Normalt består en kur av 1-2 behandlingar i veckan under 6-8 veckor.

 

 

 

Nyheter

Här hittar du våra aktuella erbjudanden och nyheter.

Adress

Köpmangatan 1b
722 15 Västerås

Boka tid

Ring oss på 021 - 12 10 00 för tidsbokning eller klicka här för att boka online.